» » Liz Larssen - Jij Weet Ik Kan Niet Meer Zonder Jou

Liz Larssen - Jij Weet Ik Kan Niet Meer Zonder Jou album flac

  • Performer: Liz Larssen
  • Album: Jij Weet Ik Kan Niet Meer Zonder Jou
  • FLAC: 1936 mb | MP3: 1251 mb
  • Rating: 4.3/5
  • Votes: 161
  • Format: AHX RA DMF WMA RA AA AU
Liz Larssen - Jij Weet Ik Kan Niet Meer Zonder Jou album flac

Tracklist Hide Credits

A Jij Weet Ik Kan Niet Meer Zonder Jou
Written By – C. Demil*, J. Terra*
2:59
B Sensa Te
Written By – C. Demil*, F Varotta*, J. Terra*
2:59

Want Ik Kan Echt Niet Zonder Jou. This song is by Willeke Alberti and appears on the album Liefde I. .

Provided to YouTube by Believe SAS. Ik Kan Niet Zonder Jou · Dimi.

Style: pop. Album year: 2018.

Увлекательные игры и пазлы для детей на myToys. ru! Недорого! Доставка РФ

Original lyrics of Ik Kan Niet Meer Verder Zonder Jou song by K3. Explain your version of song meaning, find more of K3 lyrics. In mn hart weet ik niet what ik doe. Iedereen zegt: vergeet hem. Ik hoop het zo, hoe? Weg met dat oude gezucht, Ik kan niet meer verder zonder jou! Ik loop door de stad en plots zie ik je staan, Sprak je mij nu maar aan, maar hoe zou je mijn naam, Ooit weten? Iedereen wordt op je glimlach verliefd, Explain Request. Lyrics taken from /lyrics/k/k3/ik kan niet meer verder zonder jou.

Profile: Belgian Singer, born in Kapellen Performed in the Baccara Cup in 1984 Performed in Eurosong in 1993. Jij Weet Ik Kan Niet Meer Zonder Jou ‎(7", Single). Ass 89 1202 s, ass 891202.

Daarom deze voor jou. Mica, Laanie. Ik kan niet leven zonder jou. Baby, weet waar ik van hou. Want dat ben jij. Want schat, je hoort bij mij. Baby ja, jij raakt mij niet kwijt. Ik zal voor altijd bij je zijn. Niemand als jij die laat me voelen door de kriebels die ik krijg. Maar schat, jij en ik staan geschreven in m’n hoofd elke seconde. Want jij bent anders, anders dan al m’n exen hier. Bij jou is er geen exit, echt, je word m’n ex’je niet. Bij het begin van ons dacht ik dat het over ging. Maar ik won obstakels, later besefte ik dat de gedachtens overging. Door wat je met me doet, door de dingen die ik krijg van je. Wat ik voor je voel baby, weet ik dat je blijft van me.

More Albums by Liz. View all. La Historia.

Ik weet best dat er een ander is Maar snap je niet dat ik je hier ook mis Mijn hart huilt nu al veel te lang om jou Het doet me elke dag een beetje meer verdriet Ik kan niet leven in onzekerheid Maar wil ik meer dan raak ik jou weer kwijt Toch kan ik nu al niet meer zonder jou Ik. hoop dat jij dat van me ziet. Ik ben al blij als jij weer even belt Ook al wil ik jou graag zien Dat je mij het goede nieuws vertelt Wanneer jij weer komt, misschien Ja ik weet dat het niet ander kan En dat doet me juist zo'n pijn Want nu heb ik pas de ware man Die niet altijd hier kan zijn.

Ik kan je niet vergeten Zoals je voor me was Samen gaan zwemmen Of stoeien in het gras Denken aan jou Doet me zoveel pijn Omdat ik weet Dat het zonder .Ik kan je niet vergeten Zoals je voor me was Samen gaan zwemmen Of stoeien in het gras Denken aan jou Doet me zoveel pijn Omdat ik weet Dat het zonder jou Nooit meer hetzelfde zou zijn.