» » Γιάννης Κωνσταντίνου - Ότι Θέλεις Εσύ

Γιάννης Κωνσταντίνου - Ότι Θέλεις Εσύ album flac

  • Performer: Γιάννης Κωνσταντίνου
  • Album: Ότι Θέλεις Εσύ
  • FLAC: 1444 mb | MP3: 1585 mb
  • Released: 1978
  • Style: Folk, Laïkó
  • Rating: 4.8/5
  • Votes: 891
  • Format: APE MP4 AA XM WAV DMF AC3
Γιάννης Κωνσταντίνου - Ότι Θέλεις Εσύ album flac

Tracklist

A1 Γιατί Παραστράτησες
A2 Τίρι Τάμ Τίρι Τάμ
A3 Άσε Άσε
A4 Βάλε Στό Τραπέζι Δυό Ποτήρια
A5 Ποιανού Καρδούλα Καίγεται
A6 Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά
B1 Ότι Θέλεις Εσύ
B2 Θά Πάω Νά Πώ Στόν Άντρα Σου
B3 Θά Σού Κάνω Μάγια
B4 Μέ Καυμό Μέ Κοιτάς
B5 Ποιός Είναι Αυτός Ο Άνθρωπος
B6 Βασανισμένη Μου Καρδιά

π'το πρώτο μας το βλέμμα ήξερα πως είσαι εσύ Ότι έψαχνα για χρόνια μέσα στη ζωή μου Πώς μπορεί μες στην αγάπη να χωρέσει η λογική Κράτησέ με και κλείσε τα μάτια φύγαμε ψυχή μου.

Γιάννης Κωνσταντίνου είναι ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης στο χώρο του Δημοτικού Τραγουδιού. ίναι γνωστός σε όλη την Ελλάδα και με τα τραγούδια του και με την φωνή του έχει συμβάλλει σημαντικά στην διάσωση και την διατήρηση της δημοτικής μας παράδοσης. χει μεγάλη πορεία στο χώρο του Δημοτικού Τραγουδιού αφού είχε την πρώτη επαφή με το Δημοτικό Τραγούδι σε ηλικία 5 ετών.

Mοίρασε τα όπου θέλεις πάρε οτι σου ανήκει εσυ μείνε στην Αθήνα και εγω στην Θεσσαλονίκη και αν ο δρόμος σου σε βγάλει κάποια μέρα στον βορρά μην διστάσεις να χτυπήσεις μια πόρτα όπως παλιά Mην κρύβεσαι μες στην ομίχλη σο. .φήνεις κάτω αποτυπώματα στην γη νομίζεις χάθηκες και ίσως να ξέφυγες ήσουν και θα είσαι στην ζωή μου μια πληγή Αν ξημερώσει. οζ (Roz - Giannis Mhliwkas - Afrodith Manou) Στίχοι: Μηλιώκας Γιάννης Μουσική: Μηλιώκας Γιάννης Πρώτη εκτέλεση: Γιάννης Μηλιώκας & Αφροδίτη Μάνου ( Ντουέτο.

Performer: Γιάννης Κωνσταντίνου. Album Title: Ότι Θέλεις Εσύ. Genre: Folk, World, & Country. Label: General Gramophone ‎– GGMG 2578 Type: Vinyl, LP, Album, Stereo Country: Greece Date of released: 1978 Category: Folk, World, & Country Style: Folk, Laïkó. Free Download Γιάννης Κωνσταντίνου - Ότι Θέλεις Εσύ. Related Tracks or Albums Ματθαίος Γιαννούλης - Θέλεις Να Τα Φτιά.

Tracklist: 1. Κόκκινο Γαρύφαλλο, 2. Εγώ Κι Εσύ, 3. Ημερολόγιο Μοναξιάς, 4. Μη Γίνεις Η Αγάπη Μου, 5. Που Πας, 6. Άδικη Ζωή, 7. Τώρα Σιωπή, 8. Θα Περάσει Κι Αυτό, 9. Μισώ, 10. Ψεύτικε Ντουνιά, 11. Θα Ξαναβρεθούμε, 12. Πάρε Με Κοντά Σο. More albums from Γιάννης Πάριος: Θα Με Θυμηθείς by Γιάννης Πάριος. παφή by Γιάννης Πάριος. ια Συνηθισμενη Μέρ. y Γιάννης Πάριος. άντα Ερωτευμένος by Γιάννης Πάριος. αρχάκος, Πάριος by Γιάννης Πάριος. πίθεση Αγάπης by Γιάννης Πάριος.

Εσύ τί θέλεις να σου δώσω; αποκρίθηκε ο Γιάννης, και παρατήρησε ότι ο ξένος είχε οπλές αλόγου αντί για πόδια, κάνοντας ακόμη πιο αποκρουστική την εμφάνισή του. -Αυτό που θέλω δεν είναι δα και μεγάλο πράγμα, απάντησε ο ξένος. όνο να υπογράψεις αυτό το χαρτί, και αυτό είναι όλο. Τί ήταν, όμως, αυτό το χαρτί; Πριν το υπογράψει, ο Γιάννης ήθελε να ξέρει περί τίνος πρόκειται. 4. Α, δεν ήταν και τίποτε σπουδαίο. πλά, ο Γιάννης έπρεπε να υποσχεθεί, ότι όταν ο άντρας με τα κόκκινα ρούχα θα ερχόταν να τον βρει μετά από δέκα χρόνια, θα πήγαινε μαζί του σε όποιο μέρος του ζητούσε να τον ακολουθήσει

οκολατένια αδυναμία μου εσύ είσαι αυτή κυρία μου ήρθες με μάγεψες πάνω στην αλητεία μου. Έλα και κάνε πράξη κάθε θεωρία μου λιώσε στα χείλη μου και γίνε η φαντασία μου. Το φιλί σου είναι φωτιά μα με δροσίζει δεν έχει ίχνος από αλκοόλ μα με ζαλίζει. ο Καλοκαίρι αυτό με λιώνει Λιώνω κι εγώ. Τη δροσιά σου να μου δώσεις Σαν Παγωτό. ωρό μου ότι θέλεις Θέλω κι εγώ. Στα χείλη σου να λιώνω σαν Παγωτό. Kings - Παγωτό Pagoto - Official Music Video.

αλλιθέα by Φοίβος Δεληβοριάς, released 23 November 2015 1. Ερημιά Στην Καλλιθέα 2. Ο Μπάσταρδος Γιος 3. Ο Ξένος 4. Κουνελάκι 5. Knight Riders 6. Το Περίπτερο 7. Άγιοι Πάντες 8. Που Να Είσαι Τώρα Εσύ 9. Διονύσιος Φοίβος 10. Κορίτσια Από Άλλα Προάστια 11. Γριές Στη Λαϊκή 12. Η Κική Κάθε Βράδυ Revisited 13. Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών 14. Θα Σε Ξαναδώ Ο Φοίβος Δεληβοριάς κοιτάει από ψηλά μιαν εποχή που τελειώνει και μιαν άλλη που έρχεται. αι το αποτέλεσμα είναι μια Καλλιθέα . Thånøs Ίσως ο καλύτερος δίσκος του Φοίβου. Highlight η δουλειά του Κωστή Χριστοδούλου που προσδίδει στο album ένα ονειρικό στοιχείο.

τι θέλεις εσύ. Για όσα τα αφορούν και με ασφάλεια μπορούν να επιλέξουν. χι. Σε ότι δεν τα αφορά και δεν μπορούν να επιλέξουν με ασφάλεια. χι ναι, σε όλα – αλλά ούτε και όχι σε όλα. Γιάννης Ξηντάρας είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Επιστημονικός Υπεύθυνος στο Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης Επαφή. έλος της Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής & του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων.

Οτι δε της εγκυκλίου ταύτης επιστολής ή σύν&εσις έγένετο έπί του πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως Παΐσίου^ καλώς εΤκασεν έκ πολλού Μήνας ό Χαμουδόπουλος βέβαιοι γάρ νυν την αυτού είκασίαν αυτό τούτο τά τεύχος, δπερ ήδη περιγράφω Μανουήλ δμως ό Γεδεών, ει και τό αυτού καλώς άνεγνώρισεν αμάρτημα, ουκ οΤδ' δπως επιμένει την όμολογίαν έκείνην έπιγράφειν ετι και νυν Ιερεμία τω πατριάρχη, πεισμένως ούτω περιπτύσσων ήμαρτημένον αυτού πόνημα.

Related to Γιάννης Κωνσταντίνου - Ότι Θέλεις Εσύ: