» » Staf Permentier - Schol Sante / Dat Moet Ik Aan M'n Moeder (Eerst Gaan Vragen)

Staf Permentier - Schol Sante / Dat Moet Ik Aan M'n Moeder (Eerst Gaan Vragen) album flac

  • Performer: Staf Permentier
  • Album: Schol Sante / Dat Moet Ik Aan M'n Moeder (Eerst Gaan Vragen)
  • FLAC: 1119 mb | MP3: 1700 mb
  • Rating: 4.7/5
  • Votes: 254
  • Format: DTS VQF AUD MP2 MOD DMF MPC
Staf Permentier - Schol Sante / Dat Moet Ik Aan M'n Moeder (Eerst Gaan Vragen) album flac

Tracklist Hide Credits

A Schol Sante
Written By – W. Blox*
2:30
B Dat Moet Ik Aan M'n Moeder
Written By – Staf Permentier, W. Blox*
2:00

Barcode and Other Identifiers

  • Rights Society: BIEM

Written By – W. Blox. B. Dat Moet Ik Aan M'n Moeder. Written By – Staf Permentier, W.

First Appeared on Staf Permentier – Schol Sante, Dat Moet Ik Aan M'n Moeder (Eerst Gaan Vragen).

Schol Sante, Dat Moet Ik Aan M'n Moeder (Eerst Gaan Vragen) ‎(7").

AboutSee All. Contact Even aan mijn moeder vragen on Messenger. Even aan mijn moeder vragen added a new photo.

Wat heb ik misdaan dat ik naar school moet gaan. com/watch?v R-IKrKzpv6Y zo gaat het dus elke dag.

Urbain Permentier's Music Page. I am a singer that enjoys all kinds of music but, I love to sing Elvis songs. na lange tijd weer een opname gemaakt maar moet eerst wennen aan mijn tanden maar komt allemaal goed dit lied is een belofte die ik heb gemaakt en belofte maakt schuld. Urbain Permentier's Music Page. wat je er van vind ik ben blij dat ik weer opnames kan maken en ik hoop dat jullie mijn liedjes nog steeds mooi vinden ik ben blij om weer terug te zijn. veel liefs urbain permentier.

Blonde haren, blauwe ogen D7 D7sus4 D7 D7sus2 Uit een sprookjes boek geslopen G A7sus4 A7 D A Kwam ze voor m'n raampje staan en zei D Dmaj7 "Graag een kaartje van 5 gulden' D7 D7sus4 D7 D7sus2 Voor de film. van vanavond" G A7sus4 A7 D Dsus4 A Ik vroeg: "Waarom ga je niet met mij?" G A7sus4 A7 D A En dit is wat ze zei: D G Even aan mijn moeder vragen A Ik zweer je dat ze dat zei. Ze lachte d'r niet eens bij D G D Even aan mijn moeder vragen A Dat is toch uit de tijd meid. Was meteen gedaan vanaf toen G A D Alles voor een zoen D G Even aan mijn moeder vragen A Ik zweer je dat ze dat zei Ze lachte d'r niet eens bij D G D Even aan mijn moeder vragen A Dat is toch uit de tijd meid Je kunt het ook aan mij kwijt G F En ze keek. me aan Em D A 't Was meteen gedaan vanaf toen G A D Alles voor een zoen.

2. Even Aan Mijn Moeder Vragen. 3. 4. 5.

Location and contact. Get quick answers from Ik en mijn moeder staff and past visitors. Note: your question will be posted publicly on the Questions & Answers page. Verification: Submit. Is This Your Listing? Own or manage this property?

Brief aan mijn moeder book. In Brief aan mijn mo Toen Brief aan Mijn Moeder - nu alweer bijna vijfentwintig jaar geleden - voor het eerst verscheen, riep dit ego-document de meest verschillende reacties op. Inmiddels is die polemiek allang weer verstomd, En wat bleef- het hartverscheurende relaas van de auteur die voor Nederland het begrip 'tweede generatie oorlogsslachtoffer' als eerste gestalte gaf. In Brief aan mijn moeder laat Ischa Meijer ons op een ontstellende manier zien hoe verregaand de invloed kan zijn die ouders uitoefenen op het leven van hun kind.