» » Steffie Robin - Laat Me Gelukkig Zijn

Steffie Robin - Laat Me Gelukkig Zijn album flac

  • Performer: Steffie Robin
  • Album: Laat Me Gelukkig Zijn
  • FLAC: 1806 mb | MP3: 1248 mb
  • Country: Belgium
  • Rating: 4.8/5
  • Votes: 192
  • Format: AU WMA XM AUD TTA WAV AHX
Steffie Robin - Laat Me Gelukkig Zijn album flac

Tracklist

A Laat Me Gelukkig Zijn 3:09
B Laat Me Gelukkig Zijn (Instrumentaal) 3:09

Barcode and Other Identifiers

  • Rights Society: SABAM

Other versions

Category Artist Title (Format) Label Category Country Year
1005 Steffie Robin Laat Me Gelukkig Zijn ‎(7", yel) Caré 1005 Belgium Unknown

Complete your Steffie Robin collection.

Studioregistratie in Stu-stu-studio te Loenen 2005. Ramses is hier 72. Video by Edo Schoonbeek. Produced by Alderliefste.

Remko and Robin sing Laat Me in the second sing off during the third live show of the Op zoek naar Joseph show based on BBC's How do you solve a problem.

Chords for Ann Christy - Gelukkig Zijn with capo transposer, play along with guitar, piano, ukulele & mandolin.

Er zijn vrouwen die te veel in de liefde investeren en er te veel van verwachten, vrouwen die de neiging hebben zichzelf op te offeren en weg te cijferen, allemaal in de hoop dat hij gelukkig zal zijn. Dit krampachtige verlangen tast vaak het emotionele welzijn van die vrouwen aan en kan zelfs hun fysieke gezondheid en veiligheid in gevaar brengen. iets waar naar ik lang gezocht heb en dat me laat inzien dat ik niet de enige ben. Het geeft de moed om door te gaan. Dit krampachtige verlangen tas In Als hij maar gelukkig is laat psychotherapeute Robin Norwood zien hoe verlammend zelfopoffering kan werken en hoe je eraan kunt ontsnappen. Er zijn vrouwen die te veel in de liefde investeren en er te veel van verwachten, vrouwen die de neiging hebben zichzelf op te offeren en weg te cijferen, allemaal in de hoop dat hij gelukkig zal zijn.

Laat Mij Toch Blijven Tot De Morgen, 03:25. Laat Mij Gelukkig Zijn, 03:45. Duizend Mijlen, 04:12. Jullie Allebei, 03:14. Jij Denkt Maar Dat De Wereld Draait Om Jou, 03:12. We Moeten Al Die Fouten Maar Vergeten, 03:35. Ook Matrozen Denken Heel Vaak Aan Thuis, 03:21. Als Twee Mensen Scheiden Gaan, 03:17.

The song 'Gelukkig Zijn' by Hans De Booij has a tempo of 132 beats per minute (BPM) on 'Vlaamse helden'. Top Songs Hans de Booij.

This song is by Ben Cramer and appears on the album Ik Ben, Zoals Ik Ben (1978). De wind speelde door je haar, je kijkt me lachend aanIk streel je arm, 't is zo warmJij bent de liefste vrouw voor mijJe maakt me blij, je hoort bij mij. Een zwoele zomernacht en jij zit dicht bij mijIk voel me fijn, 'n goed glas wijnEen vrouw, 'n lieve vrouwIk hou van jou, ik hoor bij jou.