» » Yö - Rakkaus On Lumivalkoinen

Yö - Rakkaus On Lumivalkoinen album flac

  • Performer:
  • Album: Rakkaus On Lumivalkoinen
  • FLAC: 1328 mb | MP3: 1417 mb
  • Style: Pop Rock
  • Rating: 4.5/5
  • Votes: 645
  • Format: MOD MP1 ADX MOD MMF RA APE
Yö - Rakkaus On Lumivalkoinen album flac

All the great songs and lyrics from the "Rakkaus On Lumivalkoinen" album ont he Web's largest and most authoritative lyrics resource. Yö (en. "Night") is a Finnish rock band, formed in 1981 at Pori, Finland.

Rakkaus On Lumivalkoinen. 1. Rakkaus On Lumivalkoinen.

Yö – Rakkaus On Lumivalkoinen lyrics. Hдn aamukahvin vuoteeseen on tuonut rakkaalleen Valo taittuu ikkunasta onnen hetkeen jokaiseen Saa peiton alla koko pдivдn tehdд taikojaan Ja tuntea kun lumi peittдд maan. Hдn risti kдdet, kддnsi katseen hiljaa ylцspдin Ja kiitti miten onkaan saanut rakkautta nдin Aina toivoi kyllд paljon mutta saikin enemmдn Vaan ei yhtд tiennyt hдn: Niin pienen hetken rakkaus on lumivalkoinen On puhdas niinkuin hanki helmikuisten aamujen Voi kunpa joskus kauemmin sen loisto kestдд vois Vaan illan tullen katoaa ja tummuu aina pois.

Album: Rakkaus on lumivalkoinen. Translations: Croatian, English French, Spanish, Swedish. A A. Hän aamukahvin vuoteeseen on tuonut rakkaalleen. Valo taittuu ikkunasta onnen hetkeen jokaiseen. Saa peiton alla koko päivän tehdä taikojaan. Ja tuntea, kun lumi peittää maan. Hän risti kädet, käänsi katseen hiljaa ylöspäin. Ja kiitti, miten onkaan saanut rakkautta näin. Aina toivoi kyllä paljon, mutta saikin enemmän. Vaan ei yhtä tiennyt hän.

Album · 2002 · 13 Songs. Rakkaus On Lumivalkoinen Yö. Pop. 2002. Listen on Apple Music. This album has an average beat per minute of 101 BPM (slowest/fastest tempos: 101/101 BPM). See its BPM profile at the bottom of the page. Tracklist Rakkaus on lumivalkoinen. BPM Profile Rakkaus on lumivalkoinen. Album starts at BPM, ends at BPM (+0), with tempos within the -BPM range. Try refreshing the page if dots are missing).

Listen free to Yö – Rakkaus On Lumivalkoinen (Rakkaus On Lumivalkoinen, Kaksintaistelu and more). Discover more music, concerts, videos, and pictures with the largest catalogue online at Last. Connect to this site.

Album by Yö. Voin Luopuu Mistä Vaan. Etkö Unta Saa? Kitarat. MusicBrainz: Rakkaus on lumivalkoinen.

Rakkaus On Lumivalkoinen Ennakkoesittely-CD ‎(CD, Promo, Smplr). Yö. Rakkaus On Lumivalkoinen ‎(2xCD, Album, Dlx, RE). Poko Rekords, Poko Rekords.